Symposium Hondenbeleid 2011

Extra informatie

» Landelijk Onderzoek

Hondenbeleid in Nederlandse gemeenten.

» Sponsoren

Een overzicht van de sponsoren.Naast het akkoord gaan met de disclaimer, getoond op de website van symposiumhondenbeleid.nl, gaat de aanvrager van een account ook akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Op alle aankopen via internet is de Wet Kopen Op Afstand van toepassing. Bij eventuele onduidelijkheden heeft deze wet voorrang op de door symposiumhondenbeleid.nl opgestelde Algemene voorwaarden.

Auteursrecht: De klant is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de overgedragen bestand. symposiumhondenbeleid.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van het bestand. symposiumhondenbeleid.nl gaat ervan uit dat het auteursrecht ervan berust bij de klant. Voor eventuele gevolgen van onrechtmatig gebruik van beschermde data is uitsluitend de opdrachtgever aansprakelijk. Daarnaast dient de opdrachtgever zich bij de bestelling en of eventuele verspreiding van het gedrukte materiaal strikt te houden aan de wettelijke bepalingen van het desbetreffende land.

Back-up: Er wordt door symposiumhondenbeleid.nl regelmatig back-ups gemaakt. Dataverlies door toedoen van gebruikers of derden zal door symposiumhondenbeleid.nl, waar mogelijk, worden hersteld. symposiumhondenbeleid.nl is echter niet aansprakelijk voor dataverlies of beschadiging.

Performance: symposiumhondenbeleid.nl probeert in afstemming met de hostingpartij de performance van de website optimaal te houden. Bij slechte performance zal gepoogd worden deze weer te optimaliseren. Slechte performance kan niet worden verhaald op symposiumhondenbeleid.nl. Er worden geen betaalde bedragen geretourneerd na aanleiding van slechte performance.

Optimalisatie: De website en applicatie van symposiumhondenbeleid.nl is alleen geoptimaliseerd voor, en getest op, Internet Explorer 8.x. De website is goed zichtbaar in lagere versies van Internet Explorer. De website is niet geoptimaliseerd voor Firefox.

De beste resolutie om de website te bekijken is 1280x1024. De website zal in andere resoluties tevens goed zichtbaar zijn.

symposiumhondenbeleid.nl is uitsluitend geoptimaliseerd voor de PC.

NieuwsberichtenSchrijf je nu online in!


  • Inschrijven, snel en gemakkelijk online!
  • Voor ambtenaren en beleidsmedewerkers
  • Vertegenwoordigers van een wijk, dorp of stad
  • Alle aspecten van hondenbeleid belichten
  • Van elkaar leren!
  • Meld je alvast aan bij de Linkedin groep
  • Meedenken over een ideaal hondenbeleid!


Kom in contact met de organisatie


Voor meer informatie over dit symposium kunt u contact opnemen met Joost Lobstein of Mark de Haas via: info@symposiumhondenbeleid.nl. U kunt natuurlijk ook bellen naar 050 318 25 80.